Villkor biljettköp & samtycke

Bokning, köp
Biljettköp är bindande och kan inte ångras eller ändras. Förlorad biljett eller presentkort ersätts inte. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter eller värdebevis.

Nya riktlinjer för Evenemang över 100 personer 
Från och med den 1 december 2021 kommer det krävas Covidbevis/vaccinationsbevis för att få delta i evenemang med 100 besökare eller mer vilket vi har på Engelholmsrevyn. Därför behöver våra besökare från och med 18 års ålder ett Covid-bevis för att se våra föreställningar. 
Läs mer på Folkhälsomyndihetens webbplats för mer information om gällande riktlinjer och rekommendationer angående Covid-19. 
Så här kommer det gå till inför ditt besök hos oss:

- Hämta enkelt och smidigt ditt Covid-bevis från E-hälsomyndigheten redan nu!
- Ta med ditt Covid-bevis och legitimation och visa upp när du kommer till våra föreställningar
-Kom i god tid så vi har bra med tid att scanna allas Covid-bevis, passa på att förbetsälla till pausen
- Skratta och ha kul tillsammans med oss!
 
Biljett eller presentkort
Biljett eller presentkort har av systemet en påförd säkerhetsfunktion och medger inträde eller användande endast en gång. Kunden ansvarar för att förvara, såväl elektronisk som fysisk, biljett eller presentkort på ett betryggande sätt för att på så sätt förhindra duplicering, annat mångfaldigande eller på annat sätt medverka till otillbörlig tillträde till evenemang eller nyttjande av värde.
 
Personligt bruk
Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får ej användas i kommersiellt syfte. Det innebär att biljetten inte får säljas vidare eller på annat sätt nyttjas av annan person.
 
Samtycke
Vi som arrangör kan komma att använda dina uppgifter för att skicka erbjudanden och information om våra evenemang till dig. Vi sparar dina kontaktuppgifter så länge vi kan se att du är en “aktiv” kund.
Vi har inte som ambition att kontakta dig annat än när vi har något vi tror kan vara intressant för dig. Du kan när som helst höra av dig och be att vi raderar dina uppgifter och då gör vi det snarast möjligt.
Dina kontaktuppgifter kommer inte att ges, säljas, hyras ut eller på annat sätt göras tillgängliga för användning till ett annat företag.
 
Inställt evenemang
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt. I händelse av inställt evenemang bör Kunden omedelbart kontakta ansvarig arrangör som ansvarar för återlösen av biljetter. Vid inställt evenemang återbetalas inte försäkrings-, service-, leverans- och distributionsavgifter.
Avtal med dessa villkor anses vara ingånget och accepterat av Kunden när bokningen eller köpet är genomfört.